Mergi la conţinutul principal

Inotatorii braileni au ocupat locul al doilea pe tara in clasamentul final

La Campionatele Nationale scolare de natatie, care s-au desfasurat in week-endul trecut la Resita, inotatorii braileni au obtinut rezultate remarcabile. In urma performantelor realizate, Braila a ocupat locul al doilea in clasamentul general dupa Bucuresti, dar i-a luat fata de data aceasta scolii constantene de natatie, care s-a clasat abia pe pozitia a treia.
In cele patru reuniuni, Monica Matachi a urcat de sase ori pe prima treapta a podiumului de premiere in concursul fetelor de 12 ani. Eleva profesoarei Marinela Gogoasa nu le-a lasat nici o sansa adversarelor ei in probele de 50 si 100 m liber, 50 si 100 m fluture, dar si in cele de 50 si 100 m spate. Trei medalii de aur a obtinut in competitia baietilor de 13 ani Octavian Ciocan, sportiv pregatit de aceeasi antrenoare. Ciocan a ocupat primul loc la 50 si 100 m fluture, dar si la 100 m liber si a sosit al doilea in proba de 50 m liber.
Cel de al treilea inotator de la grupa Marinelei Gogoasa, Iulian Ionescu a cucerit doua locuri I, la 50 si 100 m spate si doua locuri doi, la 50 si 100 m fluture.
Rezultate foarte bune au obtinut si inotatorii braileni cooptati la centrul olimpic din Braila care se pregatesc sub bagheta profesoarei Laura Sachelarie.
La fete, 13 ani, Maria Alexandra Iancu a urcat de doua ori pe prima treapta a podiumului de premiere, la 50 si 100 m spate, de doua ori pe treapta a doua la 50 m liber si 100 m fluture si tot de atitea ori a obtinut medalia de bronz, in finalele de 50 m bras si 100 m spate.
La aceeasi categorie de virsta, Sabina Sloata a cucerit doua medalii de aur, la 50 si 100 m bras, iar la baieti 14 ani, Bogdan Constantinescu s-a clasat al treilea la 50 m liber.
Inotatorii braileni s-au numarat printre protagonistii competitiei si in probele de stafeta.
La fete, 13 ani, s-au obtinut doua medalii, aur la 4X50 m mixt si argint la 4X50 m liber, ambele stafete avind aceeasi componenta: Iancu, Sloata, Andreea Cojocaru, Diana Dinu si tot la aceeasi categorie de virsta, stafeta de 4X50 m liber baieti, in componenta, Octavian Ciocan, Razvan Calu, Andrei Olteanu, Alexandru Stroe a cucerit bronzul.
Tot pe treapta a treia a podiumului au urcat si cele doua stafete ale baietilor de 14 ani, 4X50 m mixt si 4X50 m liber formate din Catalin Carsote, Bogdan Constantinescu, Iulian Stoian, Ionut Terchila.
"Am beneficiat de conditii foarte bune in bazinul olimpic de la Resita, care a fost recent renovat, iar competitia pot spune ca a fost una puternica. Eu, personal, ma declar foarte multumita de rezultatele obtinute la acest concurs de sportivii pe care ii pregatesc", a declarat Marinela Gogoasa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu