Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Injunghiat in Parcul "Monument" de un fost detinut

La doar 5 luni dupa ce a fost eliberat din Penitenciar, unde a executat o pedeapsa pentru savirsirea infractiunii de omor, un brailean risca sa ajunga, din nou, dupa gratii, dupa ce a injunghiat un barbat in virsta de 34 de ani. In noaptea de 7 spre 8 ianuarie, in jurul orei 3.30, personalul de seviciu din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila a fost sesizat de catre medicul de garda de la Spitalul Judetean de Urgenta despre faptul ca la aceasta unitate a fost adus, pentru ingrijiri medicale, Ion B., din Braila, care prezenta multiple plagi injunghiate.
"Din primele cercetari efectuate de echipa operativa complexa deplasata la fata locului s-a stabilit ca, in acea noapte, in jurul orei 01.30, in Parcul "Monument", pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan intre victima si Tudorel I. (43 de ani), din Braila, liberat din penitenciar in ziua de 2 august 2006, care i-a aplicat mai multe lovituri cu un cutit. Acesta a fost condamnat anterior, in anul 1993, la executarea a 17 ani de inchisoare, pentru savirsirea infractiunii de omor", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al IPJ Braila.
Autorul a fost identificat si condus la sediul Politiei pentru cercetari. Ieri, victima urma sa fie examinata medico-legal si, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecare, se vor dispune masurile legale ce se impun impotriva autorului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii