Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A injunghiat o femeie in dreptul inimii, pentru ca nu i-a dat de mincare

Aflat deja in Arestul IPJ Braila, recidivistul Vasile Ibris, 33 de ani, din comuna Visani, individ liberat din penitenciar in decembrie trecut, cu o "coada" de 472 de zile de inchisoare, a fost trimis in judecata din dispozitia procurorului Ciprian Butnaru, de la Parchetul Judetean, sub acuzatia de tentativa la infractiunea de omor calificat. Ibris a injunghiat-o pe o femeie din satul Drogu, sub sinul sting, exact in zona inimii, pentru ca aceasta refuzase sa-i dea de mincare. Lovitura de cutit nu a fost puternica, dar anchetatorii au tinut cont de faptul ca zona vizata - cea a inimii - este una vitala.
Paulina S., din satul Drogu, comuna Galbenu, este vaduva de citeva luni. Recidivistul Ibris nu o cunostea in mod direct, dar il cunoscuse pe sotul ei raposat. In ziua de 31 ianuarie 2006, in jurul orei 10.00, precizeaza anchetatorii, infractorul a dat buzna in curtea femeii, ca sa-i ceara de mincare. Paulina se afla in casa, impreuna cu cumnata-sa. Enervat ca a fost refuzat, puscariasul a imbrincit-o pe femeie pina in prima camera a imobilului, apoi a scos un cutit din buzunar si a "intepat-o" sub sinul sting, in zona inimii. Din fericire, lovitura nu a fost atit de puternica. Chiar si asa, victimei i-a fost necesara o saptamina de ingrijiri medicale.
Alarmata de tipetele Paulinei, cumnata acesteia a iesit din casa, ca sa ceara ajutor vecinilor. In acel moment, agresorul ridicase cutitul, gata s-o loveasca din nou pe vaduva. Ibris a renuntat in ultimul moment, a iesit din curtea partii vatamate si a pornit incet spre iesirea din sat. L-au ajuns din urma mai multi sateni, care l-au imobilizat si l-au dat pe mina Politiei. Ajuns in fata anchetatorilor, recidivistul a facut o declaratie socanta. Le-a spus acestora ca este "maniac" si ca poarta cutit "de cind era copil". Autorul tentativei de omor a mai afirmat ca este bolnav psihic, fara a proba cu acte aceasta afirmatie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii