Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A injunghiat o femeie in dreptul inimii, pentru ca nu i-a dat de mincare

Aflat deja in Arestul IPJ Braila, recidivistul Vasile Ibris, 33 de ani, din comuna Visani, individ liberat din penitenciar in decembrie trecut, cu o "coada" de 472 de zile de inchisoare, a fost trimis in judecata din dispozitia procurorului Ciprian Butnaru, de la Parchetul Judetean, sub acuzatia de tentativa la infractiunea de omor calificat. Ibris a injunghiat-o pe o femeie din satul Drogu, sub sinul sting, exact in zona inimii, pentru ca aceasta refuzase sa-i dea de mincare. Lovitura de cutit nu a fost puternica, dar anchetatorii au tinut cont de faptul ca zona vizata - cea a inimii - este una vitala.
Paulina S., din satul Drogu, comuna Galbenu, este vaduva de citeva luni. Recidivistul Ibris nu o cunostea in mod direct, dar il cunoscuse pe sotul ei raposat. In ziua de 31 ianuarie 2006, in jurul orei 10.00, precizeaza anchetatorii, infractorul a dat buzna in curtea femeii, ca sa-i ceara de mincare. Paulina se afla in casa, impreuna cu cumnata-sa. Enervat ca a fost refuzat, puscariasul a imbrincit-o pe femeie pina in prima camera a imobilului, apoi a scos un cutit din buzunar si a "intepat-o" sub sinul sting, in zona inimii. Din fericire, lovitura nu a fost atit de puternica. Chiar si asa, victimei i-a fost necesara o saptamina de ingrijiri medicale.
Alarmata de tipetele Paulinei, cumnata acesteia a iesit din casa, ca sa ceara ajutor vecinilor. In acel moment, agresorul ridicase cutitul, gata s-o loveasca din nou pe vaduva. Ibris a renuntat in ultimul moment, a iesit din curtea partii vatamate si a pornit incet spre iesirea din sat. L-au ajuns din urma mai multi sateni, care l-au imobilizat si l-au dat pe mina Politiei. Ajuns in fata anchetatorilor, recidivistul a facut o declaratie socanta. Le-a spus acestora ca este "maniac" si ca poarta cutit "de cind era copil". Autorul tentativei de omor a mai afirmat ca este bolnav psihic, fara a proba cu acte aceasta afirmatie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii