Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Indemnizatia pentru cresterea copilului poate fi virata in conturi personale

Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Braila aduce la cunostinta persoanelor care primesc indemnizatie pentru cresterea copilului de pina la doi ani, respectiv trei ani in cazul copilului cu handicap si stimulent, ca institutia poate efectua plati, la cererea titularului, in contul curent personal al beneficiarului, deschis la o unitate bancara.
"La momentul de fata, 2.614 braileni beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului. In aceste conditii, persoanele care doresc efectuarea platii prin cont curent personal, sint rugate sa se prezinte la sediul Directiei, de pe Calea Calarasilor nr.19 (linga BCR), in vederea depunerii unei cereri, insotita de o copie dupa extrasul de cont actualizat si copie dupa un mandat postal. Cei interesati trebuie sa se prezinte in timpul cel mai scurt, pentru solutionarea in timp util a cererii", a precizat Veronica Macri, director executiv al DMSSF Braila.
In ceea ce priveste alocatia pentru copiii nou-nascuti, conducerea institutiei aduce la cunostinta faptul ca, incepind din luna august, legea prin care se acorda aceasta prestatie va fi modificata. La momentul de fata, aceasta alocatie se acorda mamelor, In termen de 6 luni de la nasterea copilului, doar pentru primele patru nasteri, inclusiv. Modificarea vizeaza acordarea alocatiei pentru copilul nou-nascut, in termen de 12 luni de la nastere, indiferent de numarul de copii. Reamintim ca, pentru anul 2006, cuantumul alocatiei este de 186 RON.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii