Mergi la conţinutul principal

Incubator de afaceri la Vădeni

Consiliul Judeţean Brăila scoate la licitaţie în vederea concesionării 6 hectare de teren pentru construirea unui Parc Tehnologic, proiect ce ar putea da un imbold sectorului IMM. Concret, se urmăreşte construirea unei infrastructuri, mai precis clădiri şi spaţii de producţie, destinate IMM-urilor, pentru activităţi de producţie sau prestări servicii. Anunţul de licitaţie vizează concesionarea pe o perioadă de 35 de ani a unei suprafeţe de 6 hectare în Vădeni, teren aflat în domeniul privat al judeţului Braila şi administrarea CJ Brăila. Redevenţa minimă anuală solicitată în schimbul concesionării este de 90.000 euro, preţ de la care începe de altfel licitaţia programată pentru data de 8 februarie.
Important de menţionat este că în cadrul şedinţei CJ Brăila din cursul lunii septembrie anul trecut, Gheorghe Bunea Stancu a adus în discuţie propunerea lansată de o firmă italiană de a construi un Parc Tehnologic la Vădeni. "Pentru a putea pune în practică acest proiect, SC «Data Project» doreşte să concesioneze un teren în zona Vădeni cu utilităţi, pentru construirea a aproximativ 12 hale industriale şi a unei clădiri administrative cu o înălţime de 4 etaje. Ei apreciază că se vor crea circa 150 locuri de muncă în etapa de realizare a investiţiei, precum şi 300 de locuri de muncă în etapa de exploatare a acesteia", explica în cadrul şedinţei de anul trecut preşedintele CJ Brăila.
Potrivit anunţului CJ, condiţiile de participare la licitaţie sunt prezentate în documentaţia de atribuire care costă 300 lei. În plus, se percepe şi o taxă de participare la licitaţie în cuantum de 1.000 lei, precum şi o garanţie de 5% din redevenţa anuală minimă, adică 4.500 euro (echivalentul în lei la cursul de schimb al BNR din ziua plăţii. Ofertele vor putea fi depuse până în data de 5 februarie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro