Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incident la un club privat

Intoxicati cu monoxid de carbon. Este ceea ce se banuieste ca li s-ar fi intimplat, in noaptea de 24, spre 25 ianuarie, unui grup de 10 braileni, care petreceau intr-un club din municipiu. In clubul cu circuit inchis se aflau circa 15 persoane, care petreceau, la caldura, cind unui copil de 10 ani i s-a facut rau. La numai citeva minute, alti 8 consumatori au avut senzatii de ameteala si de inconfort respirator, la fel intimplindu-i-se si unuia dintre angajati.Trei ambulante au sosit imediat la fata locului si au preluat cei citiva clienti carora li s-a administrat oxigen, pentru a-si reveni. In urma lor, clubul a ramas pustiu, iar patronul, suspinind a jale, se intreba care este adevarata cauza a necazurilor clientilor.
Patronul clubului, Nicolae Musat, era convins ca nu este vorba despre o intoxicatie cu monoxid de carbon, cum se temeau consumatorii, ci despre o reactie provocata de aparatele de ionizare a aerului. El ne-a declarat ca centrala termica fusese verificata in urma cu citeva saptamini si totul era in ordine. Mai mult, ne-a spus Musat, daca ar fi fost vorba despre monoxid de carbon, ar fi avut probleme si cei citiva papagali tinuti in colivie, inauntru. Dupa plecarea clientilor, acesta a stat personal in club, cu aparatele de ionizare in functiune, pentru a verifica daca are si el vreo problema respiratorie, insa totul parea in ordine. Oricum, patronul era hotarit ca, a doua zi dimineata, sa ceara o noua verificare a centralei termice.
Chiar daca patronul este convins ca nu a fost vorba despre intoxicare cu monoxid de carbon, medicii au parerea lor.
Doctorul Florin Stefan, directorul Statiei de Ambulanta, ne-a informat ca au venit la fata locului trei Salvari, care au preluat 9 persoane, intoxicate cu monoxid de carbon. Dr. Stefan a precizat ca acestora le-a fost pusa masca de oxigen, pentru a-si reveni si toti au refuzat internarea in spital, preferind sa plece acasa, multumiti ca au scapat numai cu citeva ameteli si sperietura.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii