Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inceput de saptamina nefast pentru citiva soferi si pietoni

Inceputul de saptamina s-a dovedit nefast pentru mai multi braileni si un galatean care au fost implicati in accidente rutiere destul de grave, unul dintre ele soldindu-se chiar cu un mort. Seria accidentelor a fost deschisa inca de dimineata, de Nita R., in virsta de 52 ani, din Braila, care, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1300 pe Calea Galati, la intersectia cu strada Tirgoviste, l-a accidentat grav pe Gabriel C., de 16 ani, care se angajase in traversarea strazii, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Din informatiile oferite de Biroul de presa al IPJ Braila, victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Atit conducatorul auto, cit si victima au fost testati cu aparatul alcooltest, iar soferitei i-au fost recoltate si probe biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
Seria evenimentelor nefericite a fost continuata de Irinel B., de 26 ani, care, in timp ce conducea autoturismul Dacia Nova pe DN 22, in jurul orei 14, in localitatea Scortaru Vechi, datorita neatentiei in conducere, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a tamponat frontal cu autoturismul Dacia condus regulamentar de Paul C, de 40 ani, din comuna Sutesti. In urma impactului, atit soferii, cit si pasagerul din Dacia Nova au fost usor accidentati. Acestia au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Celor doi participanti la trafic le-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
Cel mai grav accident s-a produs in jurul orei 14, cind galateanul Norocel Vasile T., de 31 ani, aflat la volanul autoturismului Ford Escord pe DJ 212, in localitatea Tufesti, a surprins-o si accidentat-o mortal pe Gherghina P, de 70 ani, localnica. Aceasta se angajase in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si i-au fost recoltate probe biologice de singe pentru stabilirea gradului de alcoolemie. In toate cauzele de mai sus au fost intocmite dosare penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii