Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incepe returul Ligii a IV-a

Dupa o vacanta de iarna in care fiecare formatie a incercat sa se intareasca, in functie de obiectivul pe care si l-a propus pentru acest sezon de primavara, Liga a IV-a de fotbal incepe astazi cu citeva partide foarte interesante, in care sint implicate echipele angrenate in lupta pentru primul loc.
Derby-ul rundei se va derula la Faurei, intre formatia pregatita de Iacob Carst, CS Faurei si lidera de toamna, Victoria Traian. Gazdele, la care a revenit Anghelina, vor miza pe omogenitatea unui lot care are experienta Diviziei C, in timp ce oaspetii pe inspiratia fostului mijlocas al Daciei Unirea si al Petrolului Ianca, Bandarica. Victoria Traian s-a mai intarit in perioada precompetitionala cu Lilian Constantin si Licitonschi, alti doi fotbalisti care au facut junioratul la echipa fanion a orasului Braila.
Cel de-al doilea meci ca importanta in configuratia viitoare a clasamentului este cel de la Viziru, in care se vor intilni, Tractorul, din localitate si ocupanta locului secund in Liga a IV-a, FC Steaua Braila. Formatia din Viziru a furnizat surpriza sezonului de toamna, pentru ca in ultima runda a turului a reusit sa invinga cu 2-1 Victoria Traian si sa relanseze lupta pentru primul loc, pozitia care asigura participarea la barajul de promovare in Liga a III-a.
Astfel ca, desi nu ocupa o pozitie fruntasa, Tractorul este astazi o adversara incomoda pentru FC Steaua. Formatia lui Huseyin Tekinalp a reusit sa achizitioneze in aceasta iarna citiva jucatori la fel de tineri ca si restul lotului si doreste un start lansat pentru a-si mentine sansele la locul intii.
Alte partide care suscita interes sint cele de la Ciresu si Gaiseanca. Avintul Ciresu si Victoria Cazasu propun un joc echilibrat, intre doua dintre formatiile cu traditie, la nivelul acestui esalon, din fotbalul brailean si acelasi lucru se poate spune si despre meciul de la Gaiseanca, intre o echipa, Vointa, care s-a intarit cu citiva jucatori de la CSO Ianca si revelatia turului, Viitorul Galbenu.
Singurul meci in care nu se pune problema invingatoarei este cel de la Ianca, unde Viitorul primeste vizita "lanternei" Vointa Visani. Unica necunoscuta din acest joc o reprezinta doar proportiile scorului la care se vor impune elevii lui Viorel Ciucasu.

Programul etapei a 14-a:
CS Faurei - Victoria Traian
Tractorul Viziru - FC Steaua Braila
Vointa Visani - Viitorul Ianca
Avintul Ciresu - Victoria Cazasu
Vointa Gaiseanca - Viitorul Galbenu
Victoria Dedulesti - Petrolul Braila
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii