Mergi la conţinutul principal

Incepe plata subventiilor pentru animale

Centrul Judetean Braila al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat ca a fost stabilit cuantumul primei transe la subventiile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) in sectorul zootehnie. Astfel, crescatorii de animale care au depus cereri pentru platile nationale directe complementare in sectorul zootehnic in anul 2008 vor primi o valoare unitara a primei pe exploatatie de bovine in cuantum de 350 lei/animal, in timp ce pentru ovine/caprine prima transa de subventie este in cuantum de 25 lei/cap. De asemenea, conducerea APIA Braila a precizat ca pentru specia bovine s-a incheiat prima verificare administrativa in Registrul National al Exploatatiilor, in urma careia 2.643 beneficiari au fost trimisi la plata pentru un efectiv de 19.943 capete bovine. "Ceilalti crescatori, solicitanti de sprijin, au fost notificati pentru clarificari si au obligatia ca in termen de 10 zile sa se prezinte la APIA - Centrul Judetean Braila pentru rezolvarea neconcordantelor" se arata intr-un material de presa al institutiei. Pentru ovine/caprine APIA Braila a explicat ca se continua verificarea inregistrarii animalelor in registrul national, pina acum fiind procesate de 965 cereri cu 145.215 capete din totalul de 1.109 cereri depuse cu un efectiv de 168.963 capete. De precizat ca dosarele eligibile ar urma sa fie trimise la plata incepind chiar de astazi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB