Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incendii din cauza neglijentei

Vineri, din cauza neglijentei, doi braileni au fost la un pas de a ramine, in mijlocul iernii, fara case. Unul dintre ei a uitat pe aragaz o cirpa, care a luat foc si a incendiat mai multe camere, iar altul nu si-a supravegheat copilul, care a inlocuit jucariile de zi cu zi, cu chibriturile. Primul incendiu a izbucnit la ora 10.30, la locuinta Constantinei Maxineanu, din comuna Gradistea care, in timp ce facea mincare, a lasat o cirpa pe aragaz si a parasit incaperea. Focul s-a raspindit in citeva clipe, fiind astfel necesara interventia Garzii II Ianca pentru a stinge incendiul si a salva casa. Pina la lichidarea focului, ce a avut loc la ora 12.00, flacarile au mistuit bucataria, mobila din doua incaperi, 20 kg de imbracaminte, un televizor si 20 metri patrati de acoperis din scindura cu tabla.
La citeva ore de la incheierea misiunii, Garda II Ianca a fost solicitata sa intervina la un alt incendiu, izbucnit la locuinta lui Mitica Bunea, din satul Ezna, comuna Movila Miresii. Fiul sau, in virsta de 12 ani, s-a jucat cu focul si a incendiat 3 tone de coceni. Pompierii s-au luptat cu flacarile mai bine de o ora, reusind sa salveze casa si doua anexe.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii