Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Incarcerat pentru viol asupra unui minor

A ajuns de la stina, direct in Penitenciarul de maxima siguranta Braila. Un tinar de 25 de ani, din localitatea Silistea, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, dupa ce a agresat sexual un baietel de numai 9 ani. Gheorghe L. se afla sub influenta alcoolului cind, in luna octombrie a anului trecut, l-a amagit pe micutul de 9 ani, din vecini, promitindu-i o plimbare cu caruta, la cimp. Copilul a constatat insa ca barbatul s-a oprit la el acasa, l-a bagat intr-o camera, s-a incuiat cu el acolo si i-a cerut sa se dezbrace. Baietelul s-a impotrivit cind barbatul a pus mina pe el, astfel incit acesta l-a palmuit de mai multe ori, ca sa-l determine sa nu tipe, dupa care l-a violat. Desi tatal agresorului era acasa, el nu a auzit nimic si nu si-a dat seama de grozavia care se petrecea linga el. "Eu am fost in casa si n-am vazut nimic, nici un tipat, nu am auzit nici un zgomot. Lumea spune ca a facut-o in casa. Aici avea si un casetofon, a dat drumul la muzica si, daca a venit baut, cine stie ce-o fi fost in capul lui. Eu cred ca el este bolnav cu capul. Oricum, nu cred ca a facut asa ceva", ne-a spus ieri Nicu L.
Copilul a ajuns acasa in stare de soc si a povestit printre lacrimi ceea ce i s-a intimplat, iar mama, ingrozita, s-a dus cu el direct la politie. Vecinele spun ca Gheorghe L. nu este la prima incercare de acest gen, si alti copii fiind fugariti de el, cind era beat si incerca sa-si satisfaca poftele. "De facut asta stiu ca a facut, ca l-a fugarit si pe baiatul meu, cind venea de la scoala. A venit baiatul tot o fuga, "mama, ne-a fugarit pe-amindoi cu caruta, a vrut sa ne ia cu el". Sotul meu s-a dus dupa el, dar daca n-a dat de Gheorghe atunci, l-a lasat in pace", ne-a povestit o sateanca.
"Eu l-am intrebat pe ala mic ce i s-a intimplat, si mi-a spus baiatul, zice "m-a luat pe mine si zice, hai, mai, la iarba!"". Si nu s-a dus la
iarba, s-a dus acasa la el si si-a batut joc de copil. Era socat copilul cind imi povestea, era ceva de speriat!", ne-a spus Stan Vasile, un vecin.
Barbatul a fost cercetat in stare de libertate, insa, dupa ce instanta a dat sentinta si l-a condamnat la puscarie, Gheorghe L. a fost ridicat, la finele saptaminii trecute, de politisti, direct de la stina unde muncea. "Politistii braileni au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei de 10 ani de inchisoare pentru viol asupra unui copil de 9 ani. Autorul a fost incarcerat in Penitenciarul de maxima siguranta Braila", ne-a informat subinsp. Jenel Sogor, purtatorul de cuvint al IPJ Braila. Satenii spun ca stau acum linistiti, pentru o vreme, stiind ca in urmatorii ani, micutii lor nu vor mai fi in pericol.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii