Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Inca o sansa pentru cei care doresc sa munceasca in strainatate

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) a prelungit perioada de Inscriere In banca de date a celor care doresc sa lucreze in strainatate, in domeniul agricol. Initial, perioada de inscriere a fost intre 9 si13 ianuarie, dar a fost prelungita si pentru intervalul 16-20 ianuarie. Actiunea se va desfasura la sediul Oficiului, de pe str. Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti, In intervalul orar 09.00 - 16.00 si se adreseaza femeilor cu virsta cuprinsa Intre 20 si 40 ani.
Pentru inscrierea in banca de date a OMFM, persoanele interesate vor avea nevoie de urmatoarele documente: copie BI/CI; copie pasaport cu valabilitate de minim 6 luni; fisa personala (tipizat O.M.F.M); C.V. In limba romana (tipizat O.M.F.M.); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitanta este clinic sanatoasa; cazierul judiciar In original care sa ateste ca nu are antecedente penale (valabilitate 6 luni); declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte ca solicitanta nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori pe care solicitanta Ii are In Intretinere; documente care sa ateste experienta In agricultura si 2 fotografii tip pasaport.
Important de mentionat este faptul ca Oficiul nu percepe nici un fel de taxe si comisioane si ca vor fi acceptate numai dosarele In care se prezinta toate documentele specificate mai sus. De asemenea, persoanele care vor prezenta documente falsificate la Inregistrarea dosarului personal In banca de date a OMFM, In scopul obtinerii dreptului de a beneficia de un contract de munca In strainatate, vor fi denuntate organelor abilitate, pentru cercetarea penala si pedepsirea faptelor comise.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii