Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impuscat de propriul unchi

Un barbat de 32 de ani a scapat cu viata, ca prin minune, dupa ce a fost umplut de plumbi incinsi de unchiul sau, care, suparat si aghezmuit, a tras in el cu arma de vinatoare.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei ne-au precizat ca miercuri seara, in jurul orei 19.00, intre Costel Baltag, 50 ani, si nepotul sau, Valentin-Iulian B., 32 ani, aflat in vizita, a izbucnit o cearta. Rudele vinatorului ne-au povestit ca, la un moment dat, acesta a insfacat pusca si a inceput sa-l fugareasca prin curte pe nepotul sau. Valentin B. s-a refugiat intr-o incapere, iar Baltag, hotarit sa-i zboare creierii nepotului, a tintit si a apasat pe tragaci, prin fereastra.
Victima a cazut secerata, iar in jurul orei 19.10 a fost transportata cu Salvarea la spital, unde, potrivit dr. Marian Baciu, de la Serviciul de Ambulanta, a fost internat cu diagnosticul "multiple plagi prin impuscare cu alice".
In urma anchetei coordonate de procurorul criminalist, autorului i s-a intocmit dosar de cercetare penala, pentru vatamare corporala grava, iar politistii i-au ridicat arma de vinatoare "Merkel Schull" calibrul 12mm.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii