Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impuscat de propriul unchi

Un barbat de 32 de ani a scapat cu viata, ca prin minune, dupa ce a fost umplut de plumbi incinsi de unchiul sau, care, suparat si aghezmuit, a tras in el cu arma de vinatoare.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei ne-au precizat ca miercuri seara, in jurul orei 19.00, intre Costel Baltag, 50 ani, si nepotul sau, Valentin-Iulian B., 32 ani, aflat in vizita, a izbucnit o cearta. Rudele vinatorului ne-au povestit ca, la un moment dat, acesta a insfacat pusca si a inceput sa-l fugareasca prin curte pe nepotul sau. Valentin B. s-a refugiat intr-o incapere, iar Baltag, hotarit sa-i zboare creierii nepotului, a tintit si a apasat pe tragaci, prin fereastra.
Victima a cazut secerata, iar in jurul orei 19.10 a fost transportata cu Salvarea la spital, unde, potrivit dr. Marian Baciu, de la Serviciul de Ambulanta, a fost internat cu diagnosticul "multiple plagi prin impuscare cu alice".
In urma anchetei coordonate de procurorul criminalist, autorului i s-a intocmit dosar de cercetare penala, pentru vatamare corporala grava, iar politistii i-au ridicat arma de vinatoare "Merkel Schull" calibrul 12mm.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii