Mergi la conţinutul principal

Implicare - Viziune - Dezvoltare – Oameni

Patru piloni pe care doresc să reașezăm Brăila, pentru a repune orașul nostru pe harta României, pentru că merită și pentru că merităm!

Implicare. Relația administrației orașului și a județului cu comunitățile locale brăilene trebuie redefinită și reașezată pe temelii noi, cu cetățeanul în centru. Este o muncă de echipă, în care administrația devine mai deschisă, mai transparentă și mai proactivă, iar cetățenii au mai mult spirit civic, critică constructiv și pun administrația la treabă în folosul lor.

Viziune. Este nevoie urgentă ca Brăila să-și redefinească viziunea de dezvoltare și să iasă dintr-o etapă de stagnare pe care o conștientizăm cu toții. Un oraș prosper înseamnă locuri de muncă, un nivel de trai crescut și un loc în care să îți facă plăcere să locuiești.

Dezvoltare. Administrația trebuie să identifice căi rapide și rezonabile din punct de vedere bugetar pentru a gândi și implementa în termene fezabile proiecte de impact asupra comunităților locale. De la infrastructură, la protecția patrimoniului și la aspecte sociale, cetățenii trebuie să fie beneficiarii imediați ai unor proiecte de succes.

Oameni. Comunitatea locală din Brăila, cu structura ei socială specifică, este cea deservită de administrația locală. Orice buget trebuie gândit cu nevoile curente și viitoare ale locuitorilor orașului în minte. În același timp, brăilenii trebuie ținuți la curent în timp real, eficient, cu privire la orice acțiune a Primăriei.

Brăila și brăilenii merită un primar și un Consiliu Local care să lucreze doar în interesul lor.

Știu ce fac, știu ce facem, alege Brăila modernă!

Împreună, schimbăm administrația Dragomir! Împreună, dovedim că se poate!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro