Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Implementarea democratiei se poate face si cu parlamentari putini

Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID) se arata, in principiu, multumita de rezultatele dezbaterii organizate la Braila, in cursul lunii trecute. Desi la actiune au participat doar 2 parlamentari (Mihai Tudose si Horia Vasioiu), din totalul de 7 ai judetului, alaturi de prefectul Nicolae Mitroi si subprefectul Dumitru Popa, reprezentantii AID apreciaza, intr-un comunicat de presa, dezbaterea drept "constructiva, mentionind ca la sfirsitul celor doua ore si jumatate de dezbateri, au fost identificate mai multe probleme cu care se confrunta judetul Braila, probleme ce sint supuse atentiei membrilor Parlamentului si administratiei publice locale si judetene. Apreciem abordarea constructiva si deschisa a parlamentarilor prezenti la dezbatere, cit si a reprezentantilor Prefecturii, care au aratat interes fata de problemele discutate, contribuind astfel la conturarea unei agende a parlamentarului brailean. Pe de alta, apreciem ca reprezentantii societatii civile locale, prezenti la intilnire, au demonstrat un interes real pentru implicarea organziatiilor pe care le reprezinta, in exprimarea, dezbaterea si prioritizarea problemelor comunitatii lor. Mentionam, de asemenea, contributia organizatiilor mass-media prezente in cadrul intilnirii".
Programul "Initiativa Nationala pentru Exprimarea Parlamentara", in cadrul caruia a avut loc si intilnirea amintita, va fi implementat la nivelul judetului Braila pina in anul 2008, iar dezbaterile organizate in cadrul Grupului de Actiune se vor organiza o data la 3 luni.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii