Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Impact mortal la peste 100 km/ora

Viteza excesiva si neatentia in conducere sint "ingredientele" principale ale unui accident mortal consumat, ieri dimineata, pe DN 23 Braila - Focsani. Victima: un brailean de 29 de ani care a pierdut controlul asupra volanului si, datorita vintului puternic, nu a mai avut stabilitate, pierzind astfel orice posibilitate sa redreseze autoturismul. Desi a frinat puternic, masina nu a incetinit decit pina la 103 km/ora, viteza cu care s-a izbit violent de un copac de pe marginea soselei. In urma impactului, autoturismul s-a facut acordeon in jurul copacului, iar bucati din masina s-au imprastiat pe o raza de citiva metri in jur.
La fata locului, politistii rutieri au gasit urme de frinare si derapare pe o distanta de 26 de metri pe asfalt, alti 12 metri fiind masurati in afara carosabilului, pina la coliziunea cu copacul. A fost solicitata si interventia serviciului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al judetului Braila, pentru a scoate victima din autoturism. Medicii de la ambulanta nu au mai avut ce face, tinarul nemaiavind, practic, nici o sansa de supravietuire. Marian D. era posesor al permisului de conducere categoria "B" din iulie 2006 si se afla la volanul autoturismului "Dacia Supernova", cu numar de inmatriculare BR-99-AMO. "La iesirea dintr-o curba, la aproximativ un kilometru de intrarea in localitatea Maxineni, datorita nerespectarii regimului legal de viteza, a neatentiei in conducere si a vintului puternic, soferul a pierdut controlul volanului, a intrat in derapaj si s-a tamponat violent de un copac", ne-a precizat comisar Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Politiei Rutiere Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii