Mergi la conţinutul principal

IMM-urile sprijinite pentru a gestiona bine deseurile

Miine, de la ora 10.00, in aula Universitatii "Constantin Brancoveanu" se va lansa licitatia deschisa pentru proiectul "Scheme de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului privat in domeniul gestionarii deseurilor", care va fi implementat prin Programul Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala. Intreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) care vor sa depuna proiecte trebuie sa actioneze direct in sectorul privind gestionarea deseurilor sau sa aiba impact direct asupra sectorului de gestionare a deseurilor, pentru ca proiectele depuse sa fie eligibile.
Bugetul disponibil pentru aceasta licitatie este de 8,66 milioane euro, din care 1,0837 milioane euro sint destinate Regiunii de Sud-Est. Valoarea finantarii nerambursabile pentru aceste proiecte va fi intre 50.000 euro si 200.000 euro pe proiect, insa fiecare beneficiar trebuie sa contribuie cu un aport propriu de cel putin 50%, in numerar, din valoarea totala a proiectului.
Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 7 septembrie 2007, ora 16.00. Acestea se vor depune la Agentia pentru Dezvoltare Regionala din regiunea unde urmeaza sa fie implementate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu