Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

IMM-urile din agricultura pot opta pentru Orizont 2007

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) lanseaza un nou produs de finantare: Orizont 2007. Finantarea se inscrie in programul de diversificare a economiei rurale si crestere a productivitatii in sectorul agricol si asigura IMM-urilor, in limita a 500.000 de lei, atit finantarea investitiilor necesare dezvoltarii societatii, cit si finantarea capitalului de lucru necesar primului ciclu de productie aferent investitiei.
O intreprindere mica sau mijlocie poate beneficia simultan de ambele tipuri de finantari, cu mentiunea ca finantarea capitalului de lucru nu poate depasi 10% din valoarea creditului de investitii.
Durata finantarii este de maximum 5 ani, in cazul investitiilor si de maximum un an, in cazul finantarii capitalului de lucru necesar activitatii de investitii.
Noul produs al FNGCIMM permite rambursarea anticipata fara percepere de taxe suplimentare in cazul rambursarii din surse proprii, precum si posibilitatea de a beneficia, la cerere, de o perioada de gratie la plata principalului, de maximum sase luni.
De asemenea, solicitantul poate avea doua credite simultan daca se incadreaza in suma de 500.000 de lei.
Beneficiarii eligibili sint IMM-urile care desfasoara activitati in domenii precum productia in microfermele de animale, procesarea productiei de origine vegetala si animala, colectarea, sortarea, depozitarea si distribuirea produselor agricole, servicii de asistenta fitosanitara si sanitar-veterinara, percum si servicii prestate consiliilor locale in regim externalizat.
Solicitarea de finantare se depune in format electronic, in regim on-line, prin accesarea paginii iqm.ro/Finantare online.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii