Mergi la conţinutul principal

Iluminatul stradal, extins în Brăila pentru încă 12 zone

* consilierii municipali au aprobat recent un proiect privind actualizarea inventarului domeniului public în ceea ce privește rețeaua de iluminat stradal * este o completare privind extinderea iluminatului public pentru încă un lot ce cuprinde 12 zone * valoarea totală a investiției este de 264.919,86 lei cu TVA * toate bunurile realizate se predau în administrarea societății ”Luxten”

 

Extinderea rețelei de iluminat stradal continuă în Municipiul Brăila. În ședința ordinară a CLM Brăila din prima lună a acestui an a fost aprobată o hotărâre privind completarea rețelei de iluminat public ce se află în inventarul domeniului public. Asta ca urmare a finalizării investiției de extindere a sistemului de iluminat pentru încă un lot compus din 12 zone.

Mai precis, s-a aprobat completarea Capitolului G, subcapitolul G11 - ”Rețea de iluminat public”, aflat în Inventarul domeniului public al Municipiului Brăila. Acesta a fost actualizat în septembrie 2011 și completat printr-o altă hotărâre de CLM în iunie 2015. Noile poziții înscrise acum vin ca urmare a finalizării investiției ”Extindere sistem de iluminat public în Municipiul Brăila” ce vizează următoarele zone: Aleea Culturii (parcarea din curtea interioară a blocurilor 10, 17, 18); Aleea Lalelelor (inclusiv aleea pietonală situată între blocurile S și D2); Str. Comunarzi nr. 25 (aleea dintre blocurile A38 și A35); Aleea Învățătorilor nr. 3 (în curtea interioară a blocului O2); Şoseaua Buzăului nr. 22 (în curtea interioară a blocului A23); Careu Parc Monument Lot 1 (Sala Polivalentă); Careu Parc Monument Lot 2 (zona fitness); Aleea Policlinicii, bl. G15 (spațiu de joacă); Aleea Trandafirilor, bl. C5 (spațiu de joacă); Aleea Lalelelor, bl R7 (spațiu de joacă); str. Comuna din Paris (spațiu de joacă lângă Casa de Cultură ”Nedelcu Chercea”); Piața Dorobanților nr. 2bis (în curtea interioară a blocului 25 B).

Pentru toate acestea s-a semnat un proces-verbal de recepție la terminarea lucrărilor în 10 noiembrie 2021.

”Bunurile menționate (...) se vor avea în vedere la reactualizarea inventarului domeniului public al Municipiului Brăila și se vor preda în administrare, pe bază de proces-verbal de predare-primire, operatorului Luxten Lighting Company SA, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri”, se arată în documentația aprobată de consilierii municipali.

Valoarea investiției pentru acest lot se ridică la 264.919,86 lei cu TVA.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro