Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-a facut "cadou" fostului prieten un dosar penal

Reclamat de fosta prietena pentru viol, un tinar de 17 ani s-a ales cu dosar penal, dar nu pentru ceea ce "victima" sesizase, ci pentru ca a intretinut raporturi sexuale cu o minora. Fata, in virsta de 14 ani, s-a prezentat la Politie in seara zilei de 5 martie reclamind ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 19.00, a fost acostata pe strada Plevna de Ciprian M. (17 ani) care, prin amenintare verbala, a dus-o intr-un apartament din cartierul Hipodrom unde a intretinut cu ea un raport sexual normal, neprotejat, impotriva vointei sale.
In urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit ca fata avusese o relatie de prietenie cu cel pe care-l reclamase si ca, in aprilie 2006, a si plecat de acasa, fara acordul parintilor, pentru a locui cu acesta. Mai mult, in cele trei saptamini in care au stat impreuna, cei doi au intretinut raporturi sexuale normale de mai multe ori. La scurt timp, insa, ei au intrerupt relatia, deoarece parintii minorei nu erau de acord. "Examenul efectuat de un medic specialist din cadrul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Braila a stabilit ca minora nu prezenta leziuni posttraumatice la nivelul aparatului genital. Din cercetarile desfasurate de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale a rezultat ca fapta nu intruneste elementele constitutive ale infractiunii de viol, ci ale infractiunii de act sexual cu o minora, savirsite de Ciprian M. Cercetarile continua cu autorul in stare de libertate", a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii