Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"I-am simtit pe baieti concentrati ca la meciul cu Cehia"

Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri, la Constanta, ca i-a simtit pe jucatorii echipei nationale foarte concentrati pentru meciul cu Bulgaria, asa cum au fost si la meciul cu Cehia, de anul trecut, din preliminariile pentru CM-2006, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"I-am simtit pe baieti concentrati la fel cum a fost si la meciul cu Cehia. Intr-un fel acest joc se aseamana cu acel joc contra cehilor, dar nu trebuie uitat faptul ca echipa Bulgariei este o formatia extrem de puternica, valoroasa", a spus Piturca.
Romania a cistigat cu scorul de 2-0 meciul disputat in compania Cehiei, anul trecut, tot la Constanta.
Selectionerul Piturca a afirmat ca meciul cu Bulgaria este extrem de important pentru Romania, dar si pentru adversari. "Cred ca echipa este pregatita sa obtina cele trei puncte. Echipa este motivata, concentrata pentru a obtine cele trei puncte. Primul unsprezece s-a cristalizat si este cel care a aparut deja in presa", a afirmat Piturca.
Victor Piturca nu a fost deranajat de ceea ce a scris presa bulgara, el spunind ca jucatorii au incercat sa se concentreze doar la meci. "Au fost prostii care au cautat sa alimenteze o stare de tensiune inaintea unui joc important. Rezultatul este foarte important. Am facut un program normal de pregatire care a fost stabilit. In privinta lotului, Dica s-a antrenat ieri separat, dar azi a intrat in program normal de pregatire. Cred ca pina la ora jocului va fi OK", a subliniat Piturca.
Antrenorul nationalei spera ca absenta lui Dorinel Munteanu la acest meci sa nu simta prea mult. "Pentru cele doua meciuri cu Bulgaria si Albania am renuntat la Dorinel Munteanu. Nu m-a deranjat, dar i-am explicat ca daca eu as fi fost in locul lui, as fi stat o zi sau doua si apoi as fi jucat. Cred ca si cumnatului lui ar fi fost multumit din ceruri sa-l vada jucind pentru nationala", a comentat Piturca.
Victor Piturca a afirmat ca dinamovistul Andrei Margaritescu, convocat in locul stelistului Sorin Paraschiv, este un jucator cu un caracter deosebit si a apreciat ca este bine ca Florin Lovin se gindeste la echipa nationala. "Nu m-am gindit cine va fi titular pe postul de inchizator. Poate fi Margaritescu, poate Maftei. Chiar daca vom pierde acest joc nu ar fi un dezastru", a adaugat Piturca.
De asemenea, Victor Piturca crede ca ar fi bine daca presedintele Traian Basescu va sosi la Constanta, apreciind ca prezenta acestuia ar reprezenta o motivatie in plus pentru jucatori.
Selectionerul a mai spus ca nu a existat nici o discutie in privinta banilor. "Nu se negociaza primele. Vom avea o prima foarte mare in cazul in care vom obtine calificarea", a adaugat Piturca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii