Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

I-am dat acceptul lui Petrescu sa negocieze cu Wisla Cracovia

Patronul clubului Sportul Studentesc, Vasile Siman, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca si-a dat acordul ca antrenorul Dan Petrescu sa mearga in Polonia pentru a negocia preluarea formatiei Wisla Cracovia.
"Eu mi-am dat doar acceptul de a se duce in Polonia si de a discuta. Vom vedea daca va semna sau nu cu Wisla. Momentan Dan Petrescu este antrenor la Sportul, dar recunosc ca este posibil sa semneze cu Wisla", a spus Siman.
Referitor la rezilierea contractului cu Dan Petrescu (foto), patronul clubului Sportul Studentesc a afirmat: "Rezilierea intelegerii cu noi nu e o problema. Dar poate merge in Polonia si se razgindeste. Sau se razgindesc polonezii, cine stie?"
Vasile Siman a adaugat ca tehnicianul nu are nevoie de o dezlegare pentru a putea semna cu alt club. "Niciodata nu s-a intimplat ca un antrenor sa nu poata sa paraseasca Sportul decit in schimbul unei sume de bani. Dan Petrescu nu are nevoie de nici o dezlegare ca sa plece", a mentionat Siman.
In ceea ce priveste instalarea lui Viorel Moldovan in functia de antrenor in cazul in care Dan Petrescu semneaza cu Wisla Cracovia, Siman a precizat: "Asteptam sa se rezolve situatia actuala a antrenorului si dupa aceea vom vedea. Nu i-am facut nici o oferta lui Moldovan. L-am sunat doar si l-am intrebat: "Ce faci, te apuci de antrenorat?"".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii