Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti prinsi pe banda rulanta

Politistii au capturat, la finele saptaminii trecute, o sumedenie de hoti care au furat ce le-a picat in miini - de la stiuleti de porumb, pina la motoscutere.
"Duminica au fost identificati Romeo I., 22 ani, si Paul-Nicusor M., 19 ani, domiciliati fara forme legale In comuna Balta Alba, judetul Buzau, care au patruns prin efractie In incinta unei societati comerciale din Ianca si au sustras tigari si cafea In valoare de 300 lei. In aceeasi zi a fost depistat Cristian-Alexandru B., 18 ani, care a sustras un motoscuter "Aprilia" parcat pe Bulevardul Al.I.Cuza. Vineri, a fost depistat Dragos-Stefan E., 15 ani, care a sustras 287 kg materiale feroase", ne-au informat surse din cadrul Politiei.
Duminica, politistii din Jirlau l-au inhatat pe Marin B., 26 ani, care furase, cu doua zile inainte, o vitica de pe islazul comunei, iar agentii din Insuratei i-au depistat pe Titi T., 35 ani, si Melu T., 36 ani, care se intorceau de la furat porumb si aveau in caruta 200 kg stiuleti.
Tot in weekend-ul trecut, jandarmii i-au prins pe Ion D., 18 ani, si Nicolae N., 16 ani, care "imprumutasera" 300 kg porumb, precum si pe Mihaita B., 20 ani, din Insuratei, care a iesit obosit dintr-un bar si, ca sa nu mearga pe jos, a incalecat pe bicicleta unui alt client si a disparut fara urma. Tuturor indivizilor prinsi cu mita-n sac, politistii si jandarmii le-au intocmit dosare penale, pentru furt sau furt calificat. (N.V.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii