Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti de titan, prinsi la combinat

Prinsi cu titanul in carucior. Este vorba despre trei braileni care au patruns, pe timp de noapte, in incinta combinatului de pe platforma chimica Chiscani, si si-au incarcat caruciorul cu mai multe bare din titan. Cei trei sustin ca ramasesera fara bani pentru familie, si s-au gindit sa faca rost de ceva maruntis, fiecare, furind niste fier vechi de pe platforma chimica din Chiscani. Au asteptat sa se insereze si, la adapostul intunericului, au intrat in incinta combinatului si s-au orientat asupra unor bare de titan, despre care stiau ca sint mai scumpe decit fierul vechi. Cind sa se strecoare afara cu prada, au fost surprinsi de o patrula de jandarmi, care i-a luat la intrebari. "Le-am luat din combinat, le-am gasit pe jos si parea sa nu aiba nimeni nevoie de ele. Nu am mai furat niciodata. Aveam nevoie de bani si ne gindeam sa le vindem la un centru de fier vechi, sa avem ce pune pe masa", au declarat indivizii.
"Jandarmii braileni au surprins trei persoane care au sustras mai multe bare din material inoxidabil. Cei trei au fost condusi la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi, pentru continuarea cercetarilor", ne-a declarat cpt. Mihai Marius Ilas, adjunctul sefului Jandarmeriei Braila.
Cei trei risca acum ani buni de puscarie, pentru cele citeva sute de mii de de lei, pe care le-ar fi incasat fiecare, pentru partea sa din prada.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii