Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoti de motorina capturati la Sutesti

Cinci indivizi din Ianca s-au "imbogatit", simbata, cu dosare penale si ar putea infunda puscaria ani buni, fiindca au furat dintr-o conducta de motorina aproape 600 de litri de combustibil.
"In jurul orei 6.20, Inspectoratul Judetean de Jandarmi a sesizat Politia cu privire la faptul ca o patrula a surprins, pe islazul de la periferia localitatii Sutesti, trei barbati care transportau cu un atelaj hipo mai multe sticle ce contineau combustibil. Gheorghe-Ionel V., Aurel L. si Marian G., cu virste cuprinse intre 32 si 39 ani, au fost condusi la sediul Politiei Ianca si, in urma verificarilor s-a stabilit ca sustrasesera cei 587 litri de motorina dintr-o conducta a societatii "Petrotrans"", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
Pe parcursul anchetei, politistii au descoperit ca cei trei fusesera ajutati sa fure motorina si sa incarce recipientele pline in caruta de Gicu S., 50 ani si Ionel B., 35 ani, motiv pentru care oamenii legii au intocmit celor cinci dosare penale, pentru furt calificat de produse petroliere si complicitate la aceasta infractiune.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii