Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hot de identitate

Marian N., 35 de ani, din Braila, recidivist post-executoriu, a fost trimis in judecata sub aspectul savirsirii infractiunilor de furt calificat si fals privind identitatea. De fapt, tinarul a fost depistat ca a calatorit in Franta sub un alt nume, abia atunci cind a fost prins furind un act de identitate in Braila. La data de 12 octombrie 2005, politistii braileni au fost alertati de catre Marcel D., cum ca, in timp ce calatorea cu un tramvai pe Bd. Dorobantilor, un individ necunoscut i-a furat din buzunar buletinul si abonamentul "Braicar". Politia a plecat in urmarirea tramvaiului, iar Marian N. a fost prins in dreptul unei statii. Perchezitionat corporal, individul a scos actele furate din buzunar si le-a aruncat sub tramvaiul care se pusese in miscare.
Luat la bani marunti, Marian N. s-a dovedit a fi un recidivist notoriu, un individ care a mai fost sanctionat contraventional pentru fapte antisociale. Totodata, s-a constatat ca, in ianuarie 2005, organele de politie din Franta l-au expulzat pe hotul de identitate, sub un alt nume, potrivit declaratiei sale.
Cercetarile efectuate in acest caz au concluzionat ca Marian N. a iesit legal din tara in 2003, dupa care a sustinut ca si-a pierdut pasaportul. Prins de autoritatile din Franta, individul a declarat un alt nume, pentru a nu i se interzice accesul in spatiul Schengen. Cu toate acestea, sub identitatea falsa, Marian N. a fost trimis acasa. Desi are un rest de pedeapsa si a mai suferit doua condamnari la inchisoare, acum, pentru cele doua fapte, Marian N. este cercetat in stare de libertate, trimis in judecata, fiind obligat sa nu paraseasca tara, timp de 30 de zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii