Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoeness: "Meciul cu Steaua este unul crucial"

Managerul gruparii Hertha Berlin, Dieter Hoeness, a calificat meciul cu Steaua Bucuresti, programat joi, de la ora 21.45, in ultima etapa a grupei C a Cupei UEFA, ca fiind unul "crucial" pentru formatia germana, informeaza site-ul sportal.de.
"Este un meci deschis oricarui rezultat, unul crucial pentru noi", a afirmat Hoeness, care considera ca un rezultat bun in partida de joi le-ar putea aduce liniste in perioada sarbatorilor. Gruparea din Berlin a fost marcata in ultima perioada de conflictul dintre jucatorii Marcelinho si Niko Kovac, de plingerea depusa impotriva clubului de fotbalistul Artur Wichniarek si de clasarea doar pe locul cinci in Bundesliga, unul care nu i-ar putea asigura prezenta in Liga Campionilor in sezonul viitor.
Tehnicianul Falko Goetz considera ca meciul cu Steaua este "o ocazie minunata pentru a demonstra ca spiritele s-au calmat" si ca echipa sa este favorita. "De noi depinde sa reusim sa devansam Steaua. Nu cred insa ca vor trata meciul cu superficialitate, pentru ca vor sa cistige grupa", a afirmat Goetz.
Potrivit site-ului sportal.de, Falko Goetz nu poate conta in partida cu Steaua pe jucatorii Dick van Burik, care a suferit o ruptura musculara, si Marko Pantelici, fara drept de joc in Cupa UEFA. De asemenea, Josip Simunici este accidentat la un deget de la picior, iar Oliver Schroeder se afla in urma cu pregatirea. Sursa citata noteaza insa ca Malik Fathi si Kevin Boateng vor fi apti pentru meciul cu Steaua.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii