Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hillary Clinton se pregateste pentru posibila participare la alegerile prezidentiale

Senatorul american Hillary Clinton a facut o serie de demersuri concrete in vederea unei posibile candidaturi la presedintie, in 2008, politicianul democrat selectind personal pentru echipa de campanie si pregatindu-se de alegerile interne, relateaza Washington Post, in editia online.
Decizia finala privind candidatura este asteptata la sfirsitul anului, insa Hillary Clinton a parcurs o serie de pasi care indica posibilitatea inscrierii in cursa prezidentiala.
Ultimul demers este numirea consilierului sau politic, Patti Solis Doyle, in functia de director al campaniei electorale. Decizia intervine dupa selectarea altor trei specialisti care ar putea juca roluri-cheie in campania premergatoare alegerilor prezidentiale.
Este vorba de Jonathan Mantz, fost director pe probleme financiare al guvernatorului statului New Jersey, Phil Singer - director pentru comunicare al Comisiei pentru campania dinaintea alegerilor legislative - si Karen Hicks, fostul director de campanie al lui Howard Dean, in 2004.
"Daca vrem sa intelegem demersurile pe care le face acum, trebuie sa observam procedurile pe care le-a parcurs in 1999, inaintea alegerilor", a declarat Howard Wolfson, purtatorul de cuvint al senatorului democrat.
"In cursa din acel an, ea i-a contactat pe oficialii electorali, a luat legatura cu potentialii donatori si cu consilierii politici. In plus, a avut sedinte in urma carora a decis daca va candida, a discutat despre problemele asupra carora se va concentra in campania electorala", a explicat Wolfson.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii