Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hernie de plisc

Cultura generala a romanilor s-a imbogatit. Gratie salelor presedintelui, am invatat toti ce-i aia hernie de disc, care-i treaba cu vertebrele, cit de grea e operatia si in cite moduri se face, cit de usoara e recuperarea si care e diferenta dintre anestezia generala, cea partiala ori, Doamne fereste, cea totala.
Dupa ce suvita prezindentiala a intors pe dos mentalul colectiv, a venit rindul coloanei vertebrale a lui Basescu sa ridice semne de intrebare, nedumeriri si istericale. "De ce s-a dus dom' presedinte taman la Viena!? Aceasta e o palma la adresa sistemului sanitar romanesc! Presedintele zdruncina increderea romanilor in sistemul sanitar romanesc! Ce exemplu da presedintele poporului sau?". Sa va spun drept, si sa nu ma lungesc, nu mi se pare nimic in neregula in faptul ca presedintele a ales Viena in locul Bucurestiului. Daca as avea de ales intre Insuratei si Braila pentru a-mi rezolva probleme de sanatate, as alege, cu siguranta, Braila. Daca as avea de ales intre Braila si Bucuresti, as alege Bucurestiul. Iar daca as avea de ales intre Bucuresti si Viena, as alege, fireste, Viena. Si cred ca oricare dintre dumneavoastra ar proceda intocmai. Si vorbesc, fireste, aproape despre orice fel de probleme medicale, in conditiile in care, sa nu uitam, la Braila, un copil a murit de la o banala operatie de polipi. Iar eu, unul, nu l-am auzit pe Basescu vorbind despre increderea pe care o are in sistemul sanitar romanesc. Iar daca l-as fi auzit, cu siguranta l-as fi suspectat de ipocrizie. Inca de cind ar fi rostit acele cuvinte. Caci cine-i romanul ala sanatos la cap care are incredere in sistemul sanitar romanesc, cind sint de notorietate problemele grave cu care se confrunta pacientii in spitalele din Romania? Asadar, ce incredere zdruncina gestul presedintelui de a se opera intr-un mod care-i garanta deplina securitate medicala?
Din pacate - si asta este problema acum - noi, ceilalti, nu avem de ales intre Romania si Austria. Nici macar intre Braila si Bucuresti nu prea avem de ales. Si nu ne ramine decit sa ne rugam sa fim sanatosi pina cind o adevarata reforma in Sanatate va aduce Austria si in spitalele romanesti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii