Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea va juca cu echipa ceha, DHK Zora Olomouc

Ieri, cu toate ca s-au aflat intr-o minivacanta, conducatorii echipei de handbal au stat cu sufletul la gura pina cind au aflat cu cine va juca HC Dunarea in turul patru al Cupei Challenge, iar la prinz au aflat, viitoarea adversara va fi DHK Zora Olomouc.
Antrenorul Liviu Paraschiv considera ca formatia ceha, pe care o cunoaste inca de pe vremea in care era la Deva, este o adversara nici foarte puternica, nici una facila, ca sansele de calificare sint egale de fiecare parte. Cu toate acestea, Paraschiv merge pe mina formatiei brailene pe care o vede in turul al cincilea.
"Am jucat cu Deva in 2004 impotriva acestei echipe si de fiecare data am cistigat, atunci insa DHK Zora Olomouc era o grupare de mijlocul clasamentului. Ce sa spun, acum nu este nici rau, dar nici nu trebuie sa ne consideram deja in turul urmator, vom pregati cu atentie ambele manse si sper sa ajungem noi in sferturi. Ceea ce este foarte bine este faptul ca primul joc il disputam in deplasare. Despre viitoarea noastra adversara stiu ca a trecut in turul al treilea de o echipa din Polonia pe care a invins-o in ambele meciuri" a declarat antrenorul Liviu Paraschiv.
Directorul executiv al HC Dunarea este optimist si inca de la aflarea vestii a precizat ca formatia braileana a avut sansa la tragerea la sorti: "Niciodata nu trebuie sa subestimezi pe nimeni, dar eu consider ca a fost o tragere facila noua. Putea fi si mai rau. Viitoarea adversara are un lot tinar, valoros daca a ajuns in aceasta faza a competitiei insa consider ca noi avem prima sansa".




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii