Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a sustinut, ieri, o partida de verificare cu Astral Posta Cilnau

Dupa o perioada de pregatire fizica, dar si tehnico-tactica, HC Dunarea a sustinut, ieri, o partida de verificare in compania formatiei Astral Posta Cilnau.
De comun acord, cei doi antrenori Alexandrina Soare si Romeo Ilie au hotarit ca meciul sa se desfasoare pe durata a trei reprize pentru ca fiecare sa-si poata rula intreg lotul.
Avind de pregatit cele trei partide din finalul turului, dintre care doua extrem de importante, cu Otelul in deplasare si cu HCM Roman pe teren propriu, Alexandrina Soare a incercat sa exerseze o mare gama de sisteme de aparare, de atac, dar si citeva formule de joc.
In prima repriza, HC Dunarea a mizat pe echipa standard si apoi pe rind, au intrat in joc toate handbalistele din lot.
Nimeni nu a fost interesat de scor, iar la finalul actiunii ambii antrenori s-au declarat multumiti considerind ca a fost o partida de pregatire reusita.
Echipa braileana isi va continua pregatirile la Sala Polivalenta urmind ca saptamina viitoare sa sustina alte citeva teste de verificare in compania unor partenere traditionale, Tomis Constanta si Astral Posta Cilnau, dar nu este exclus si un amical cu Muresul Tg. Mures.
In alta ordine de idei, la Braila continua pregatirile in vederea desfasurarii turneului international de handbal "Cupa 1 Decembrie", competitie inscrisa in calendarul Federatiei Europene de Handbal.
Pentru acest eveniment, echipa nationala de tineret a Romaniei si-a anuntat venirea la Braila, marti, 28 noiembrie, iar doua zile mai tirziu vor sosi si celelalte trei echipe participante la turneu, Franta, Danemarca si Slovacia.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii