Skip to main content

HC Dunarea isi muta cartierul general la Saint Beach

Ieri, HC Dunarea a incheiat primul stagiu de pregatire, cel in care prosefoara Alexandrina Soare a pus accent doar pe reacomodarea la efort. Pregatirea a decurs in conditii normale si de astazi intreg lotul se deplaseaza la Saint Beach, statiune aflata la 30 de km de Varna, pentru primul cantonament centralizat.
"Eu sint multumita de modul in care s-au prezentat handbalistele dupa vacanta. Ele oricum au avut un program de mentinere a conditiei fizice, dar testele pe care le-am efectuat in aceasta saptamina au relevat faptul ca jucatoarele au respectat cu strictete indicatiile primite. Jucatoarele de la Buzau au facut febra musculara, asa cum era de asteptat, dar au tras cu dintii la antrenamentele pe care le-am efectuat pe malul lacului Brates, si cred ca deja s-au acomodat cu atmosfera de la noi", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
De marti, a inceput antrenamentele si Marinela Patru, care a fost invoita pentru a-si sustine examenul de licenta, iar in urma sedintelor de pregatire a avut ceva probleme medicale, la articulatia genunchiului sting insa ea va face deplasarea in cantonamentul centralizat care se va derula in apropierea orasului Varna.
Interul echipei HC Dunarea, Janina Luca, va ramine insa la Braila pentru investigatii medicale amanuntite, iar daca totul va reveni la normal ea se va deplasa in Bulgaria, daca nu, va participa doar la cel de al doilea cantonament, cel montan.
In functie de evolutia starii de sanatate a Janinei Luca se va alcatui si lista cu jucatoarele care vor fi disponibilizate, insa oricum pe aceasta se vor afla Irina Vlad si Rodica Arbunea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu