Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea face ultimele retusuri inaintea partidei cu Otelul

Mai sint doar citeva zile pina la reluarea campionatului Ligii Nationale de handbal feminin. Din actuala stagiune au mai ramas de disputat doar trei etape insa pentru HC Dunarea sint importante doar primele doua in care se va intilni cu Otelul pe teren propriu si cu HCM Roman in deplasare. In ultima etapa a returului elevele profesoarei Alexandrina Soare vor primi vizita componentelor echipei nationale de la Oltchim si bineinteles ca nu se pot gindi nici macar la o remiza.
Duminica, Marinela Patru si colegele ei au ca unic obiectiv victoria in partida cu Otelul Galati, ce se va desfasura de la ora 11.00 in sala Polivalenta.
In perioada de pauza, handbalistele brailene nu au sustinut nici o partida de verificare deoarece Tomis a preferat sa se deplaseze la Buzau, iar la rindul ei Astral Posta Cilnau a refuzat sa vina la Braila.
Atmosfera la lot este buna si jucatoarele, cu exceptia interului Irina Tomuleanu, nerefacuta inca dupa operatia suferita, sint hotarite sa-si ia revansa in fata galatencelor.
"Este un meci dificil, dar nici nu concepem sa nu cistigam. Chiar daca nu am putut disputa partide de verificare in aceasta perioada jucatoarele brailene s-au pregatit cu multa seriozitate pentru aceasta ultima runda de meciuri", a declarat Vasile Puiu, directorul executiv al HC Dunarea.
Formatia braileana se va deplasa pe data de 26 aprilie la Roman, iar pe 29 va primi, pe teren propriu, vizita Oltchimului, prilej cu care elevele lui Tadici vor primi si tricourile de campioane.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii