Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a cistigat turneul de la Ploiesti

In weekend-ul trecut, formatia braileana a participat la un turneu amical, organizat de clubul ploiestean Activ, la care au mai fost prezente Otelul Galati si lotul de tineret al Romaniei, care a facut un stagiu de pregatire la Ploiesti.
HC Dunarea a reusit sa cistige la scor toate partidele disputate.
Vineri, in prima zi, elevele profesoarei Alexandrina Soare, in formula standard, au avut o prestatie deosebita in prima repriza a partidei cu lotul national de tineret al Romaniei si la pauza avea asigurat deja un avantaj substantial de 12 goluri, 22-10.
In partea secunda a partidei a fost rulat intreg lotu iar la finalul intilnirii scorul a fost 35-29 in favoarea brailencelor.
Simbata dimineata, HC Dunarea a invins cu 27-19 Otelul Galati, dupa ce a condus la pauza cu 13 -10.
Evolutia handbalistelor brailene a fost apreciata si laudata de catre antrenorul federal, Remus Draganescu, care a comentat: "Am vazut multe formatii la lucru, insa HC Dunarea m-a impresionat prin conditia fizica si prin jocul excelent in aparare".
Dupa cele doua partide, antrenoarea braileana era multumita de evolutia elevelor sale: "Sint multumita de jocul echipei si in mod special de modul in care am rezolvat faza de atac. Ne-au iesit combinatiile si in proportie de 90 % fazele de atac s-au incheiat cu gol. Toate jucatoarele care au intrat in teren au evoluat foarte bine din punctul meu de vedere".
Simbata dupa-amiaza, in partida cu Activ Ploiesti, la HC Dunarea au evoluat jucatoarele tinere: Vasile - Arbunea, Moroianu, Roxana Sanda, Bobe, Leordean si Horobet, iar pe parcurs in locul Adrianei Leordean a mai evoluat Hirtopeanu.
La capatul unui joc sigur, dar si spectaculos, brailencele s-au impus cu 25-19, dupa ce la pauza au avut un avantaj de 5 goluri, 15-10.
"Pot sa spun ca sint foarte multumita de felul in care au jucat si tinerele noastre handbaliste. Au avut acelasi ritm si aceeasi eficacitate ca si titularele. Consider ca a fost un turneu util pentru ca am incercat sa facem cu totul altceva decit facem in mod obisnuit la antrenamente si ne-a iesit. Si aici ma refer in primul rind la faza de atac. Bineinteles ca si apararea, punctul nostru forte pe intreg parcursul campionatului, a functionat la parametri optimi. Sper ca ceea ce am exersat si ne-a iesit la acest turneu sa reusim in ultimele partide oficiale pe care le mai avem pina la sfirsitul returului", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii