Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a cistigat ambele jocuri de verificare in fata echipei Tomis Constanta

In week-endul trecut, HC Dunarea s-a impus in ambele partide de verificare disputate in sala Polivalenta in compania echipei Tomis Constanta.
Vineri, in primul meci, elevele Alexandrinei Soare au cistigat cu 29-25 dupa ce la pauza aveau un avantaj de un singur gol, 13-12. Doar in primele minute jocul a fost ceva mai echilibrat insa din minutul 12, cind tabela a indicat ultima egalitate, 6-6, brailencele au condus ostilitatile in teren avind in permanenta un avantaj de trei goluri. Pe finalul primei reprize constantencele, cu o coordonatoare de joc foarte inspirata, Mihaela Ignat, au reusit sa reduca la doar un gol diferenta dintre celel doua combatante.
Gazdele s-au dinstantat iar la trei goluri, dar Tomis a mai reusit sa revina inca o data, sa egaleze la 18-18 in minutul 45 si chiar sa se distanteze la doua goluri. Dunarea a fortat pe finalul meciului si dupa ce a egalat, 22-22 a reusit sa se detaseze in cistigatoare la capatul unul meci in care cele mai bune jucatoare au fost Lipan si Craciun.
Cel de al doilea joc a avut doua reprize distincte. Prima a fost dominata de echipa constanteana, care la pauza avea si un avantaj de doua goluri, 20-18, cea de a doua a apartinut gazdelor. In partea secunda HC Dunarea a reusit sa intoarca rezultatul si sa se impuna la o diferenta destul de mare, 41-35 in fata formatiei Tomis.
In ambele partide antrenoarea braileana a trimis la inceput in teren echipa standard, iar pe parcurs a rulat tot lotul de jucatoare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii