Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistii de la Steaua au fost premiati de MApN

Handbalistii de la Steaua au fost felicitati, marti, de ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, pentru cistigarea Challenge Cup, acesta semnind ordinul de premiere al fiecarui sportiv si membru al staff-ului tehnic cu echivalentul sumei de 2.500 de euro.
Atanasiu a declarat pentru MEDIAFAX ca a avut emotii la meciul retur al finalei Challenge Cup, disputata de Steaua in compania formatiei portugheze SC da Horta. "M-am uitat la televizor si am avut emotii mari. Cu doua minute inainte de final, nu se stia cine va cistiga, dar pina la urma bucuria a fost si mai mare, pentru ca Steaua s-a impus pe final. Cred ca e vorba de multa munca pentru un asemenea rezultat, mai ales ca in ziua de azi nu mai ajunge doar talentul", a afirmat ministrul Teodor Atanasiu.
Seful Marelui Stat Major, generalul Catalin Zisu, a declarat pentru MEDIAFAX ca primirea oficiala a handbalistilor de la Steaua reprezinta si ocazia unei recompense financiare. "Din partea Ministerului Apararii Nationale, componentii echipei vor primi echivalentul a 2.500 de euro, iar o suma similara va fi oferita, tot premiu, de sponsorii echipei", a afirmat Zisu.
Ministrul MApN, Teodor Atanasiu, a precizat ca nu se pune problema unor avansari in grad dupa cistigarea Challenge Cup de catre handbalistii de la Steaua. "Avansarile in grad in armata romana se fac dupa criteriile stricte pe care le avem, nu dupa rezultatele sportive. Dar, cei care isi vor incheia cariera la Steaua si vor dovedi ca se pricep, vor avea un loc in armata romana", a precizat ministrul Atanasiu.
Din lotul Stelei, patru jucatori au grade: Claudiu Stan - capitan, Ovidiu Mihaila, Cristian Gheorghe si Andrei Cian - fiecare sergent-major.
La ceremonia de la MApN, stelistii s-au prezentat imbracati cu costume personalizate cu sigla clubului, imprimata pe sacouri, dar si pe gulerul camasilor.
Antrenorul Vasile Stinga a declarat ca isi doreste ca Steaua sa cistige si Cupa Romaniei. "In campionat, Steaua va incheia pe locul 3. Nu mai avem cum sa urcam. HCM Constanta e ca si campioana, iar Dinamo nu mai poate pierde locul doi. Imi doresc sa iesim invingatori in Cupa Romaniei, iar primul pas este confruntarea cu Constanta din semifinale", a afirmat Vasile Stinga. Dubla mansa din semifinalele Cupei Romaniei, dintre Steaua si HCM Constanta, va avea loc pe 3 mai, la Bucuresti (meciul tur) si pe 7 mai, in deplasare (meciul retur).
Steaua Bucuresti a cistigat pe 29 aprilie trofeul Challenge Cup, dupa finala disputata cu formatia portugheza SC da Horta, dupa ce a inregistrat rezultatele 21-26 in tur, 34-27 in retur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii