Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele medaliate cu bronz la CM incurajeaza Steaua

Handbalistelor componente ale echipei nationale de tineret, care au cucerit medalia de bronz la CM din Canada, au transmis, la sosirea in tara, mesaje de incurajare fotbalistilor de la Steaua Bucuresti, inaintea partidei retur cu Standard Liege, de astazi.
Aproape toate jucatoarele antrenate de Gavril Kozma s-au declarat sustinatoare ale echipei Steaua Bucuresti, fiind convinse ca aceasta va invinge Standard Liege, in meciul retur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
Cristina Neagu, declarata cea mai buna jucatoare din lume, la CM din Canada, a declarat ca jucatorul ei favorit de la Steaua este capitanul Mirel Radoi. "Imi pare rau ca nu poate juca. Voi urmari meciul si voi tine pumnii Stelei. sint convinsa ca se vor califica in grupele Ligii Campionilor. Le urez bafta si sa fie cei mai buni", a spus Cristina Neagu.
O alta jucatoare de baza a nationalei Romaniei, Patricia Vizitiu, a declarat si ea ca are incredere in sansele Stelei de a trece de Standard Liege. "Stiu ca Steaua e mai buna. E favorita mea si sint convinsa ca va elimina Standard Liege", a spus Patricia Vizitiu.
Printre componentele nationalei de tineret se numara si doua jucatoare, care tin cu Rapid Bucuresti. Nicoleta Dinca, declarata cea mai buna extrema stinga din lume la CM din Canada, si Roxana Rahnea au spus ca de aceasta data vor tine cu Steaua. "Sustinem Rapidul, cu atit mai mult cu cit jucam la acelasi club in campionatul intern. Dar de aceasta data, pentru ca e vorba de cupe europene, vom tine cu Steaua", a declarat Roxana Rahnea.
Nationala de tineret a revenit, ieri, in Romania, dupa ce a participat la Campionatul Mondial din Canada, unde a cucerit medalia de bronz.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii