Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele junioare III ale LPS-ului s-au calificat la turneul semifinal

Dupa turneul al treilea, desfasurat la Braila, echipa de junioare III a LPS-ului era deja calificata la turneul semifinal insa, la putin timp, federatia de specialitate a depunctat-o pentru ca nu a respectat anumite criterii de virsta, astfel ca a trebuit sa mai treaca inca o data prin emotii. La turneul al patrulea, la Galati jucatoarele pregatite de profesorii Eugen Jelesneac si Cristian Preda au obtinut doua victorii la scor, 33-16 in disputa cu CSS Constanta si 18-10 in cea cu CSS Galati si a pierdut la limita, 23-24 meciul cu lidera seriei D, LPS Buzau. Cele doua succese le-au asigurat handbalistelor brailene locul al doilea si implicit calificarea in penultima faza a competitiei. Cea mai prolifica jucatoare braileana la acest ultim turneu a fost Roxana Pavalache, sportiva mai mica cu doi ani decit majoritatea componentelor lotului, care a inscris 26 de goluri in trei partide.
Primul turneu semifinal se va desfasura la Dragasani, in perioada 23-25 martie, si va reuni la start primele trei clasate din seria D, LPS Buzau, LPS Braila si CSS Galati precum si pe ocupantele podiumului din seria C, Olimpia Dragasani, campioana en-titre de junioare III, CSS Caracal si CSS Slatina, medaliata cu bronz a editiei trecute. Aceleasi echipe se vor mai intilni inca o data la Galati, in perioada 27-29 aprilie, iar primele trei clasate vor accede la turneul final.
"Ne-am atins deja primul obiectiv si acum ne pregatim pentru turneul de la Dragasani, unul foarte puternic tinind cont de faptul ca vom avea ca adversare doua dintre medaliatele editiei trecute de campionat. Este foarte greu, dar ne vom stradui sa facem o figura frumoasa si in faza urmatoare a competitiei" a declarat profesorul Eugen Jelesneac.

Lotul echipei de junioare III a LPS-ului care va participa la turneul semifinal este format din urmatoarele jucatoare: Alexandra Pavalache, Roxana Pavalache, Alina Mihaiu, Laura Bujoiu, Cristina Stefan, Iuliana Bragau, Gabriela Perianu, Andreea Cucu, Mirela Cenca, Nicoleta Rosca, Elena Blesnac, Daniela Tataru, Andreea State, Nicoleta Rosca.

Clasamentul final al seriei D:
1 LPS Buzau 12 12 0 0 332-195 24
2 LPS Braila* 12 6 0 6 210-200 9
3 CSS Galati 12 4 0 8 217-235 8
4 CSS Constanta 12 2 0 10 183-312 4
Echipa CSS Medgidia s-a retras din campionat
* Echipa penalizata deoarece nu a respectat unele cerinte privind virsta jucatoarelor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii