Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene sint pregatite psihic si fizic pentru a obtine prima victorie

Duminica se da startul in Campionatul Ligii Nationale Feminine la Handbal, prilej pentru iubitorii acestui sport de a urmari la lucru formatia braileana HC Dunarea la debutul in cel de-al doilea sezon in acest esalon.
Elevele profesorului Alexandru Soare vor evolua pe teren propriu in etapa inaugurala a turului cu singurul obiectiv, victoria, iar evolutia brailencelor in jocurile de verificare sustinute in compania formatiei HCM Roman au demonstrat ca aceasta dorinta a lor este realizabila.
De data aceasta chiar si antrenoarea braileana este foarte optimista considerind ca startul va fi unul de bun augur, deoarece va fi o saptamina de foc cu trei meciuri.
"Trebuie sa cistigam, asta este foarte clar pentru toti. Este totusi primul meci si tot primul pe teren propriu ceea ce ne ingreuneaza intr-un anumit fel sarcina noastra. De cite ori au evoluat pe teren propriu in sezonul trecut handbalistele au avut emotii mari. Probabil ca acest fenomen se va repeta, dar ii asiguram pe suporterii nostri ca le vom oferi o prima victorie. Nu cunoastem prea multe amanunte despre adversara noastra, Rapid, deoarece nu a participat la turnee de pregatire, dar oricum numai de noi depinde rezultatul de duminica. Trebuie sa pasim cu dreptul in noul sezon pentru a avea un moral bun joi la Timisoara si apoi duminica viitoare pe teren propriu. Vor fi trei meciuri dificile din care trebuie sa scoatem maximum de puncte" a declarat Alexandrina Soare.
In tabara braileana nu sint probleme de lot asa ca duminica, HC Dunarea poate conta pe cel mai bun sapte. Simbata dimineata jucatoarele au participat la ultimul antrenament al saptaminii, dupa care au intrat in cantonament. Meciul de duminica va incepe la ora 11.00.

Etapa inaugurala a Ligii Nationale programeaza meciurile:

Etapa I
SC Muresul Tg Mures - HCM Baia Mare
U Jolidon Cluj - Universitatea Timisoara
HC Dunarea Braila - Rapid CFR Bucuresti
Tomis Constanta - Oltchim Rm. Vilcea
Astral Posta Calnau - HCM Roman
CSM Cetate Deva - HC Otelul Galati
Rulmentul Brasov - HC Zalau

Toate meciurile incep la ora 11.00, cu exceptia partidei de la Brasov care se desfasoara astazi, de la ora 17.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii