Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Handbalistele brailene au pierdut in ultimele minute amicalul de la Galati

Ieri, dimineata, HC Dunarea a disputat un meci de verificare la Galati, in compania Otelului, prilej pentru antrenoarea Alexandrina Soare de a exersa schemele de atac pregatite in zilele premergatoare amicalului.
Handbalistele brailene au controlat ostilitatile in prima repriza si au plecat la cabine cu un avantaj de trei goluri. Dunarea a cotinuat sa-si pastreze avantajul pina aproape de finalul partidei, moment din care Alexandrina Soare a rulat intreg lotul de jucatoare.
Oaspetele au si ratat citeva situatii bune de a inscrie in ultimile minute, lucru de care a profitat Otelul, care, cu prima garnitura a reusit sa intoarca rezultatul si sa cistige la limita.
Cele mai prolifice jucatoare brailene au fost Moise, A. Braniste, Craciun si Radovici.
"Am fost multumita de joc si de faptul ca jucatoarele au lasat impresia ca si-au insusit cu temeinicie schemele pe care le-am pregatit pentru faza de atac", a declarat la finalul intilnirii Alexandrina Soare.
Vineri, dupa-amiaza, si simbata, dimineata, HC Dunarea va sustine o dubla partida de verificare la Bucuresti cu Rapid.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii