Mergi la conţinutul principal

Haide, bre, adică am scăpat de Cibu ca să dăm de prietenul lu fecioru-su?

E, în momentul în care a fost întrebat ce realizări profesionale a avut în ultimii 7 ani, candidatul independent la Primăria Brăila, Marian Ion, a dat din colţ în colţ. Şi asta pentru că menirea arhitectului-şef nu este să propună proiecte, deci nu e treaba lui dacă nu s-a făcut în oraş ceea ce ar fi trebuit. Apoi, cică arhitectul-şef, adică Marian Ion, nu are în atribuţii să critice sau să laude proiectele propuse pentru modernizarea Brăilei, aşa că nici în această privinţă nu are vreo vină. În aceste condiţii, stăm şi ne întrebăm şi noi ca proştii pentru ce naiba a mai luat salariu Marian Ion de la primărie, din 2009 încoace?
Aşadar, pe cale de consecinţă, candidatura lui Marian Ion la primărie nu are o bază solidă. De fapt, ca să o spunem pe aia dreaptă, Marian Ion s-a băgat în cursa asta fix ca musca-n curul iepii, din moment ce absolut nimic nu îl recomandă pentru a revendica funcţia de primar al Brăilei. Şi-atunci, cum ar putea, de exemplu, alegătorii să se raporteze la Marian Ion? Adică, atunci când brăilenii vor auzi că un independent candidează la Primăria Brăila, cum l-ar putea ei repera, cum anume l-ar putea identifica pentru a afla cine este personajul cu pricina, atâta vreme cât Marian Ion este un nimeni, pe care chiar nu ai de unde să îl iei. La această întrebare ne-a furnizat răspunsul însuşi Marian Ion, care, în cadrul conferinţei de presă în care s-a prezentat alegătorilor, a precizat că este prieten cu fiul fostului primar Constantin Cibu. Nu ne înţelegeţi greşit: nu este absolut nicio problemă că Marian Ion este prieten cu Cristi Cibu, care, întâmplător, este fiul fostului primar Cibu. Problema este că asta este singura chestie cu care se poate lăuda candidatul Marian Ion, şi anume că este prieten cu fiul unui fost primar al Brăilei. Păi, şi pentru atâta lucru să îl voteze brăilenii pe Ion, că merge în concedii alături de fiul lui Cibu? Bre, şi Buricea era apropiat la un moment dat de fostul primar Cibu, haideţi să îl votăm şi pe ăsta la primărie, ce dracu!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro