Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hagi vrea cite doi jucatori pe fiecare post

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca doreste ca pina la inceputul returului sa aiba in lot cite doi jucatori pe fiecare post, anuntind ca Poli Timisoara va achizitiona in curind inca un fundas si un atacant din strainatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Inca nu s-a stabilit nimic, lotul il voi definitiva mai incolo. Avem nevoie de concurenta, vreau sa avem doi jucatori pe fiecare post. Vor mai veni jucatori straini, din apropiere, unul in atac si unul in aparare. Pentru mine, toti jucatorii sint titulari, toti sint rezerve. Plecam toti de la zero, nu scrie pe fruntea nimanui titular. Colectivul e important pentru mine, el este cel care ne va duce la succes, nu un jucator sau altul. Sint sigur ca vom alcatui un lot bun, iar scopul va fi sa ne batem acolo sus, cu orice echipa din Romania", a afirmat Hagi.
Cei doi jucatori sirbi transferati de Poli Timisoara de la echipa Rad Belgrad, Sreten Stanici si Vladimir Gluscevici, au efectuat, luni dimineata, testele medicale. Tot astazi este asteptat la Timisoara si internationalul ungur Peter Simek (26 ani, mijlocas), care a jucat ultima oara la Videoton. Daca va trece controlul medical, Simek va juca, din retur, la Poli Timisoara.
Gheorghe Hagi considera ca Poli Timisoara este o provocare pentru mijlocasul Alin Stoica. "Este un jucator care a fost valoros si poate redeveni valoros. Speram ca, in scurt timp, sa devina ceea ce a fost. Daca va reveni, atunci este un cistig pentru noi. Timisoara i-a oferit o sansa, el este foarte motivat si speram sa fie, din nou, cel care era inainte", a spus Hagi, precizind ca Stoica a semnat cu Poli Timisoara un contract valabil doi ani si jumatate.
In ceea ce priveste un posibil transfer al atacantului Adrian Ilie la gruparea timisoreana, Hagi a afirmat: "El este prietenul meu, vorbesc cu el, dar avem discutii ca prieteni, nu despre Poli. Noi stam bine in ofensiva, iar daca vine si acel atacant pe care-l asteptam, vom sta si mai bine".
Tehnicianul a mentionat ca atacantul Viorel Moldovan trebuie sa spuna conducerii clubului daca mai vreau sa evolueze la Poli Timisoara sau nu. "Duminica am avut reunirea lotului. Daca n-a venit, ce trebuia sa inteleg? Eu am vorbit cu Viorel si la Bucuresti, pentru mine lucrurile sint clare. El trebuie sa spuna ce are de gind, ce vrea sa faca, iar daca exista vreo echipa interesata de el, cit timp este sub contract cu Poli, automat trebuie sa se vorbeasca cu conducatorii din Timisoara, pentru a ajunge la o intelegere. Dragoste cu forta nu se poate face", a explicat antrenorul formatiei timisorene.
Gheorghe Hagi a afirmat ca in afara fundasului Mircea Rus (n.r. - operat), care nu va juca pina in vara, in lot mai este accidentat doar Silvasan, ce mai are inca zece zile de recuperare.
Echipa Poli Timisoara se va pregati in urmatoarele patru zile in Timisoara, timp in care jucatorii vor efectua si testele medicale, dupa care, din 14 ianuarie, va efectua un prim stagiu de pregatire, in Antalya (Turcia). Lotul aflat acum sub comanda lui Gheorghe Hagi cuprinde 27 de jucatori printre care se afla si cinci promovati de la echipa de tineret a clubului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii