Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hagi este multumit de achizitiile facute

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, simbata, la sosirea pe aeroportul din Timisoara, ca este multumit de transferurile perfectate in aceasta pauza competitionala de gruparea Poli Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Acum trebuie sa ne concentram pe completarea lotului. Avem jucatori tineri care au semnat cu Poli si care au nevoie de incredere. Cred ca fotbalistii care au venit pina acum la Timisoara sint de valoare si eu sint multumit de venirea lor", a spus Hagi.
Tehnicianul echipei timisorene a adaugat ca de la Poli vor mai pleca unii jucatori in virsta, fara a preciza insa despre cine este vorba: "Vor fi mai multi jucatori in virsta care vor pleca de la Timisoara, insa mi se pare normal sa ma intilnesc eu mai intii cu ei si sa afle de la mine acest lucru".
Poli Timisoara a perfectat transferurile a cinci jucatori, Silviu Izvoreanu (Otelul Galati), Adrian Ilie (Politehnica Iasi), Alin Stoica (liber de contract), Sreten Stanici si Vladimir Gluscevici (ambii Rad Belgrad).
Gheorghe Hagi a recunoscut ca ar fi dorit sa-l aiba in echipa pe mijlocasul dinamovist Mihaita Plesan. "Il doresc pe Plesan de mai mult timp, insa deocamdata este greu sa-l aducem. In schimb, sint multumit ca a semnat cu Poli Alin Stoica", a mentionat Hagi.
Referitor la achizitionarea celor doi jucatori sirbi, Stanici si Gluscevici, Hagi a spus ca acestia sint fotbalisti valorosi. "Pentru ei acomodarea este mai usoara, pentru ca sint mai aproape de Timisoara. Poate vor mai veni si altii", a precizat fostul international roman.
Intrebat despre sansele echipei sale la titlu, Hagi a raspuns: "Adversarele noastre au foarte multe avantaje, dar noi trebuie sa speram pentru ca nimic nu este imposibil. Deocamdata avem sansa a patra, mai avem trei locuri de escaladat, dar sintem optimisti pentru ca formam o echipa buna. Avem sanse reale la titlu, pentru ca sintem acolo sus, iar in fiecare zi Timisoara este mai buna".
Gheorghe Hagi a venit la Timisoara insotit de atacantul Gigel Bucur si de secundul sau, Gabi Balint. La aeroport, Hagi a fost intimpinat de directorul general al clubului Poli Timisoara, Ion Craciunescu, care a declarat ca a primit foarte multe mesaje de felicitare cu ocazia zilei onomastice. "Am primit sute de mesaje, unele chiar de la oamenii care m-au dat afara de la CCA", a spus Craciunescu, care a sarbatorit alaturi de prieteni la hotelul unde sint cazati membrii staff-ul tehnic al gruparii timisorene.
Jucatorii echipei Poli Timisoara vor reveni la club, duminica seara, reluarea pregatirii in vederea noului sezon competitional fiind programata pentru luni. In perioada 14-27 ianuarie formatia antrenata de Gheorghe Hagi va efectua un stagiu de pregatire in Antalya, unde va disputa mai multe meciuri amicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii