Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Guvernul Tariceanu se intoarce. Pe partea cealalta

Da, de parca pot sa ma abtin. Am zis ca nu mai scriu un rind despre astia care se cearta la catafalcul Aliantei, dar eu am zis, eu am auzit. Ma vad nevoit sa revin asupra subiectului, ca sa zic asa, si anume asupra subiectului care priveste investirea celui de-al doilea guvern marca Tariceanu. Am cazut de comun acord ca acest guvern este format din insi care habar n-au sa dea cu piciorul in minge, care nu stiu cind este ofsaid la hochei si care n-au fost in viata lor la Lacu Sarat. Asadar, ce dracu sa mai discutam cu ei? Acum, daca tot ati fost investiti de Parlament, dati-va demisia de onoare, bai!
Altceva vreau insa sa reclam acum. Stau si ma intreb ca tot omul care a votat Alianta pe cine naiba mai reprezinta acest Guvern? Al cui este el si cine isi va asuma raspunderea pentru prostiile pe care le va face? PNL? Nu cred, pentru ca vor spune ca ei au fost cei care s-au sacrificat, care au acceptat sa se inhame la caruta, in momentul in care PD a decis sa fuga in lucerna. PD nici atit, pentru ca democratii nu si-au asumat niciodata raspunderea pentru nimic. PSD? Pai, nu vedeti ca PSD guverneaza din opozitie? Adica nu-i la putere, dar face puterea in guvern. Si o face in toate felurile. Acum i-a zis ca-i proasta rau, ca nu mai are cu cine guverna. De fapt, are cu cine guverna, dar nu are cine sa o sustina pe ea (puterea) in Parlament. Si PSD s-a lasat prostit sa sustina un guvern al Aliantei fara PD. Cred ca asistam la sfirsitul inceputului pentru PSD. Inceputul asta a inceput undeva prin '90. Stati numa' sa vedeti cum se va duce PSD de tot la vale. Daca acum are 20% in sondaje, peste un an va fi vai de kuru' lui. PD va acuza PSD ca a sustinut
liberalismul, iar PNL se va disocia de PSD, afirmind ca, "in realitate", nu a facut niciodata pact cu diavolul pesedist. In orice caz, cei care vor avea de cistigat vor fi presedintele Basescu si PD. O sa vedeti, stati numai sa treaca sarbatorile pascale. Bafta, ne vedem la biserica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii