Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gura copilului adevar graieste

Bai, fratilor! Stateam, miercuri seara parca, si ma uitam la "Bila neagra, bila alba", a lu' Robert Turcescu, cu invitat ministrul Justitiei, Tudor "Mecla" Chiuariu. Bai, nene, si incepusem sa ma cam enervez. Adica, pe bune, ma enervasem rau de tot, de ma durea ficatu' de-atitia traci. Ajunsesem sa-l invoc pe cel mai mare dintre zeii daci, Zdamasii pe numele lui, si ma gindeam ca vine "Scormonitoru" si sa vezi ce-o sa-I mai fac pe dom' ministru, mama, mama, ce-o sa-l mai vituperez.
Cind, fetita mea, un copil nevinovat de aproape 13 anisori, poposeste si ea vreo trei, cinci minute in fata televizorului si ma intreaba: "Cine-i boul asta?" Mai, frate, atita clarviziune intr-o singura propozitie m-a molesit de tot. Mi-a trecut si enerveala, si vitupereala si m-a luat un somn adinc, dar adinc de tot, de-ala de naste monstri, incit nici n-am mai avut puterea, inainte sa inchid televizorul si sa ma duc sa ma culc, sa-i spun ca nu-i frumos sa vorbeasca asa. Noapte buna, Justitie, oriunde te-ai afla !
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii