Mergi la conţinutul principal

Grupul Scolar "Ana Aslan" va avea un nou sediu in Calarasi IV

Noul an scolar, 2007 - 2008, va incepe intr-un nou sediu, modern, cu adevarat european, pentru elevii Grupului Scolar "Ana Aslan". Pentru ca la vechiul sediu activitatea se desfasura in doar 11 clase, iar noua cladire are 24, patru laboratoare, sala de lectura si alte incaperi administrative, din toamna se vor infiinta si clase la nivelul primar si gimnazial. "Deja am inceput inscrierile pentru clasa I si a V-a. Cei care doresc se pot inscrie la vechiul sediu al grupului scolar din bulevardul Cuza. Tot din acest an, la scoala postliceala vom avea trei profile noi cu scolarizare gratuita: balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala - doua clase, asistent medical de radiologie si asistent medical de nutritie si dietetica, cu cite o clasa. Metodologia de admitere pentru aceste clase nu a fost inca stabilita de Ministerul Educatiei", a spus directoarea grupului scolar, prof. Gina Miron.
La Grupul Scolar "Ana Aslan" sint propuse in planul de scolarizare si clase la invatamintul postliceal cu taxa in profilurile: asistent medical generalist si asistent medical de farmacie, cite trei clase la fiecare. Admiterea la aceste clase cu taxa se face pe baza de dosar. Cursurile scolii postliceale se desfasoara dupa-amiaza, de la 14.00 la 21.00, iar practica se face in spitale, dimineata, intre orele 7.00 si 15.00. Inscrierile, pentru ambele forme de scolarizare, cu sau fara taxa, se face in perioada 1 - 10 septembrie. Directoarea grupului scolar, prof. Miron, a mai precizat ca viitorii cursanti vor avea la dispozitie o baza materiala foarte buna, auxiliare curriculare specifice si profesori de specialitate foarte buni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu