Skip to main content

Grupul de firme "Irmex" investeste in dezvoltarea resurselor umane

Grupul de firme "Irmex" in parteneriat cu "Ceprohart" va derula, timp de un an, un amplu proiect care vizeaza implementarea unei noi politici de resurse umane in cadrul grupului, finantarea fiind asigurata de catre Uniunea Europeana in cadrul Programului Phare 2004 "Dezvoltarea resurselor umane - Promovarea capitalului uman". Prin programul realizat in parteneriat cu institutul de cercetare "Ceprohart", firmele participante ("Irmex" SA Braila, "Irmex Reparatii" SRL, "Irmex Trading" SRL si "Rally BM Com" SRL) vor beneficia de instruire si consultanta destinat resurselor umane. Proiectul urmareste cresterea capacitatilor profesionale si dezvoltarea resurselor umane, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor manageriale pentru personalul cu atributii de conducere si pe perfectionarea profesionala si dezvoltarea de abilitati si competente ale personalului de executie. Concret, proiectul vizeaza perfectionarea a 120 de angajati proveniti din managementul de virf, mediu si personalul de linie al companiilor, activitatile de instruire vizind managementul resurselor umane, managementul proiectului, managementul mediului, dezvoltarea si promovarea serviciilor si produselor, dezvoltarea si utilizarea unor noi tehnologii si practici de productie (tehnologii ecologice de vopsire, sisteme de masurare pentru standul de redresat caroserii auto), domeniul vinzari, operare PC si limba engleza.
Important de mentionat este ca printre rezultatele asteptate prin implementarea proiectului cu o valoare de 70.500 euro, din care 56.300 contributia UE, se numara realizarea unui raport de analiza diagnostic, a unui raport analiza SWOT, precum si a unui studiu de impact privind gradul de satisfactie a grupului tinta si clientilor firmei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu