Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grupu la Cluj

"Grupul de la Cluj" face ce face si revine obsedant pe prima pagina a ziarelor fara sa fi facut absolut nimic demn de dat la gazeta. Apele s-au agitat din nou dupa ce vicepresedintele Vasile Dincu a demisionat din functia de vicepresedinte al PSD, raminind simplu tircovnic in bisericuta de la Cluj, condusa de Ioan Rus.
Nu stiu de ce da lumea atita importanta acestui "grup de la Cluj". Vorbesc despre el de parca ar fi buricul politicii romanesti. Personal, nu cred in eficienta "grupului de la Cluj", indiferent de cite dosare ar dispune Rus. In locul lui Geoana, nici nu i-as baga in seama pe astia de la Cluj. Iar daca Rus ar deschide gura sa spuna ceva l-as da afara din partid, ca un adevarat despot ce cred ca sint. De fapt, cine este Rus? Un nene care a fost ministru de Interne si un politician care nu a cistigat nici o batalie electorala la viata lui. Din contra, la Cluj, in fieful lui, a luat-o peste ochi de la piticul de Boc. Cu toate astea, de fiecare data cind este un congres pe la PSD, cei de la Cluj, in frunte cu Ioan Rus, trag toate sforile, in sensul ca stabilesc cine va fi presedinte, cine secretar executiv si cine femeie de serviciu. Toti tremura de frica marilor oameni politici de la Cluj! Asta in conditiile in care predictiile lui Dincu de la Metro Transilvania s-au dovedit de fiecare data simple gogorite, deci nu vad ce beneficii aduc baietii de la Cluj PSD-ului. In nici un caz nu sint eu ingrijorat de soarta PSD. Dimpotriva, ii urez sa se duca definitiv la vale. Dar parca as vrea sa-l vad pe Geoana in rol de calau al PSD, nu pe ingimfatul de Ioan Rus.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii