Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grosu si Bandarica au marcat pentru petrolisti in amicalul cu Eldomir

Dupa ce la mijlocul saptaminii Petrolul nu a obtinut decit o remiza, 1-1 in amicalul cu CSO Ianca, simbata elevii lui Tudorel Pelin au surclasat cu 3-0 pe Eldomir Viziru, formatie aflata pe locul al doilea in Liga a IV-a braileana.
Petrolistii au jucat mult mai bine de aceasta data si, firesc, au reusit sa deschida scorul prin Stefanita Grosu dupa care a urmat o dubla a experimentatului Cristian Bandarica. Jucatorul de banda stinga al Petrolului a inscris un gol din actiune, unul din penalty si a creat panica in careul advers ori de cite ori s-a aflat in posesia mingei.
Jocul echipei din cel de al treilea esalon fotbalistic a fost dirijat din teren chiar de antrenorul Tudorel Pelin, iar la final acesta s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai:"Cit de cit ne-am miscat mai bine si fata de celelalte partide jucatorii au fost mai ofensivi in atac si am reusit sa marcam de trei ori. Sper ca prin alte actiuni de acest gen sa omogenizam relatiile de joc pentru a putea face fata unui retur foarte greu".
Simbata, 17 februarie Petrolul va disputa o alta partida de verificare cu o echipa din Liga a IV-a braileana, Viitorul Ianca.
In partida cu Eldomir Petrolul a evoluat in urmatoarea formula: Cristea - Costea, Radulescu, Pelin, Bratu - Grosu, Hrinca, Balta, Bandarica - Lupu, Serban.
In repriza a doua au mai evoluat Dragan, Mocanu, Zainea, Dobrin, Stanciulescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii