Mergi la conţinutul principal

Grohaieli electorale

Eu cred ca actualii candidati la alegerile parlamentare din 30 noiembrie sint disperati. Cred ca nu stiu cum sa mai cheme
"prostimea" la vot sau nu stiu cum sa mai stringa voturi. Fiecare candidat, indiferent daca se lupta pentru deputatie sau pentru un fotoliu in Senat, vrea sa fie cel mai cinstit, cel mai sincer, cel mai aproape de oameni. Toti au discursuri populiste, in care condamna actuala clasa politica din Romania (de parca ei nu ar face parte din ea) si in care se simt salvatorii nostri de la minciunile celorlalti politicieni, in special contracandidatii directi. Toti se simt responsabili pentru soarta noastra, toti doresc sa ne fie mereu aproape atunci cind avem nevoie de EI, si EI sa ne reprezinte in Parlament ca si pina acum: "Cu onestitate, corectitudine si respect fata de lege si aplicarea ei".
Unul dintre acei EI este si Horia Vasioiu, mult-nedoritul candidat din partea PNL-ului la fotoliul de deputat in Colegiul II pentru Camera Deputatilor, iar citatul de mai sus este un fragment dintr-o scrisoare primita de la dinsul in posta; una din cele mai ipocrite si mincinoase scrisori pe care le-am citit in viata mea. Aceasta scrisoare mi-a lasat impresia ca a fost scrisa de un om obsedat de putere, care se agata de orice pentru a fi, inca 4 ani, "boss" prin Braila.
Dar domnul Vasioiu nu este singurul care are o astfel de campanie
electorala. TOTI SINT LA FEL. Nimic, in afara de culoarea politica,
nu-i deosebeste. Toti posteaza in exemple umane, in monumente de onestitate, cinste si adevar, cind, de fapt, sint niste oportunisti care nu vor decit sa infulece o portie cit mai mare din troaca puterii.
De aceea, pe 30 noiembrie eu nu ma voi prezenta la vot. Pentru ca
nu vreau sa votez nici cu candidatii PSD (care de cind a iesit domnul Simionescu Aurel primar a devenit un partid plin de dumnezei braileni), nu voi vota nici cu trompetele lui Basescu si in nici un caz nu voi vota cu candidatii PNL-ului (care au jefuit orasul timp de 4 ani sub atenta indrumare a tovarasului fost primar). Nu voi vota pentru ca nu suport minciuna pe fata, incompetenta si nesimtirea. Nu voi vota pentru ca nu vreau sa fiu prostit de grohaielile electorale ale politicienilor braileni, bolnavi de putere.
Sper doar ca sistemul isi va face datoria si nu va vota altcineva in
locul meu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB